Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett rémes a rántott...

Mitől lett rémes a rántott húsom? Mire megpuhult a husi, szinte megégett a panír, lejjebb vettem a hőfokot, h ne égjen meg, erre teleszívta magát nekem olajjal. Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem akarok okoskodni, de én amikor igy jártam, azt mondták, azért volt, mert a bepanirozott hust hűtőbe tartottam. Lehet benne valami. Meg olyat is mondtak, hogy nem töröltem elég szárazra a húst panirozás előtt. Ki tudja? Felejtsd el azt a húst! Következő jó lesz.
2011. ápr. 13. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!