Kis nosztalgia. Ha azt mondom, ZSÍROSKENYÉR, (így egybe írva), kinek mi jut róla eszébe?
D: Hát igen! A nagyi által kemencében sütött kenyér legvégét egy-másfél hét múlva "belekatonáztuk" a köménymagos levesbe és nem volt annak semmi baja. (Ma már csak 3 napra valót veszek meg)
Kihagytad a "kommunista szombatok" hangulatából, hogy azt vártuk, mikorra készül el a bográcsos, mert az egészből az volt az egyetlen "értelmes" munkavégzés.
19,05-ös vagyok!
:DDD
21,16! Azt te is elismered, hogy a növények is elő, érző lények és ettől kezdve teljesen mindegy, hogy milyen "tudati" szinten vannak!
Nem akarok ebből vitát! Elismerem, hogy egészségesebb több zöldséget, gyümölcsöt enni, mint állandóan a húst, ezért esetenként én is szoktam "tudatosan" húsmentes napokat tartani.
Csak könyörgöm: na mondjátok azt, hogy azért nem esztek húst, mert az állatok érző lények és sajnáljátok őket!!! Sajnáljátok a növényeket is, érezzetek velük is egyet, és ettől kezdve egye mindenki azt, amit szeretne!!!!
jah, igen kihagytam, csak a kérdésre igyekeztem válaszolni,mert vannak, akik rossznéven veszik a kérdéstől való elkanyarodást....
erről jut eszembe, meg fogom kérdezni, kinek mi jut eszébe a kommunista szombatokról:)))
Üdvözletem!
Nyári,éjszakába nyúló kártyapartik megkoronázása ezzel a jóleső étekkel!
Jókedvű sörözések,borozások a barátokkal,haverokkal,egy kellemes kiskocsma kerthelyiségében.A kocsmáros jól megsózta,telerakta hagymával,persze ittunk rá mint a katonatiszt!:D
Mi meg fiatalon (be-)kajáltuk az "extra" szolgáltatást!:)
Szép volt,jó volt!
Minden jót!
Ma 06:46
Mire akarsz kilyukadni a helyesírási szótárral? Felvilágosítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!