Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kis nosztalgia. Ha azt mondom,...

Doboszoli kérdése:

Kis nosztalgia. Ha azt mondom, ZSÍROSKENYÉR, (így egybe írva), kinek mi jut róla eszébe?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 18:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Elsőre ez.

Egyébként másodszorra a teljesítménytúrák, ahol azt osztanak ha pihenő van :)

2011. márc. 26. 06:46
 32/38 anonim ***** válasza:

D: Hát igen! A nagyi által kemencében sütött kenyér legvégét egy-másfél hét múlva "belekatonáztuk" a köménymagos levesbe és nem volt annak semmi baja. (Ma már csak 3 napra valót veszek meg)

Kihagytad a "kommunista szombatok" hangulatából, hogy azt vártuk, mikorra készül el a bográcsos, mert az egészből az volt az egyetlen "értelmes" munkavégzés.

2011. márc. 26. 07:41
 33/38 anonim ***** válasza:

19,05-ös vagyok!

:DDD

21,16! Azt te is elismered, hogy a növények is elő, érző lények és ettől kezdve teljesen mindegy, hogy milyen "tudati" szinten vannak!

Nem akarok ebből vitát! Elismerem, hogy egészségesebb több zöldséget, gyümölcsöt enni, mint állandóan a húst, ezért esetenként én is szoktam "tudatosan" húsmentes napokat tartani.

Csak könyörgöm: na mondjátok azt, hogy azért nem esztek húst, mert az állatok érző lények és sajnáljátok őket!!! Sajnáljátok a növényeket is, érezzetek velük is egyet, és ettől kezdve egye mindenki azt, amit szeretne!!!!

2011. márc. 26. 07:49
 34/38 anonim ***** válasza:

jah, igen kihagytam, csak a kérdésre igyekeztem válaszolni,mert vannak, akik rossznéven veszik a kérdéstől való elkanyarodást....

erről jut eszembe, meg fogom kérdezni, kinek mi jut eszébe a kommunista szombatokról:)))

2011. márc. 26. 11:48
 35/38 anonim ***** válasza:

Üdvözletem!

Nyári,éjszakába nyúló kártyapartik megkoronázása ezzel a jóleső étekkel!

Jókedvű sörözések,borozások a barátokkal,haverokkal,egy kellemes kiskocsma kerthelyiségében.A kocsmáros jól megsózta,telerakta hagymával,persze ittunk rá mint a katonatiszt!:D

Mi meg fiatalon (be-)kajáltuk az "extra" szolgáltatást!:)

Szép volt,jó volt!

Minden jót!

2011. márc. 26. 13:05
 36/38 A kérdező kommentje:

Ma 06:46

Mire akarsz kilyukadni a helyesírási szótárral? Felvilágosítasz?

2011. márc. 26. 17:03
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kötözködős f@sz.
2011. márc. 27. 12:01
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

:D

Előzőnek: Tényleg az vagy!

2011. márc. 27. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!