Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kis nosztalgia. Ha azt mondom,...

Doboszoli kérdése:

Kis nosztalgia. Ha azt mondom, ZSÍROSKENYÉR, (így egybe írva), kinek mi jut róla eszébe?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 18:11
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
81%
Ahogy olvastam a kommenteket, elkezdtem kívánni aztán az utolsó pár hozzászólástól elment a kívánósságom. :) Amúgy a hagymás zsíroskenyérre szavazok.
2011. márc. 25. 18:54
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkorom,amikor egész nyáron szinte csak zsíroskenyeret ettünk,meg a kertben amilyen zöldséget találtunk:)

Jó is volt az!:)

2011. márc. 25. 18:56
 13/38 anonim válasza:
28%
Előző vagyok. Hát igen szegény állatok... ha rajtam múlna akkor bizony egy sem lenne levágva, én is sajnálom őket, és nem eszek húst sem, nem vagyok vega, de rögtön a pofijuk jut eszembe és nem bírom megenni. Az emberek azt hiszik uralhatnak mindent...
2011. márc. 25. 18:57
 14/38 anonim válasza:
39%
előző előtti. közben írtak
2011. márc. 25. 18:58
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

pirospaprika, vagy csalamádé

forralt bor vagy meleg tea

hűvös téli esték

lila hagymáról nekem is a büdös száj jutott eszembe.

2011. márc. 25. 19:03
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

"sajnálom őket, és nem eszek húst sem, nem vagyok vega"?????

ezt meg hogy kell érteni?

dédmama,kert,paradicsom,paprika,nagy szelet fehér kenyér,nyár,mezítláb,sárosan a kertben:P

2011. márc. 25. 19:03
 17/38 anonim ***** válasza:
82%

:DD

A növények ugyanolyan érző lények, mint az állatok, azzal a különbséggel, hogy sem elszaladni, sem sírni, sikítani nem tudnak, amikor kiveszed a helyükről, és minden érzéstelenítés nélkül elkezded feldarabolni, megfőzni és megenni.

Őket a vegák miért nem sajnálják?

2011. márc. 25. 19:05
 18/38 anonim válasza:
38%
utolsónál a pont. igaza van. kimutatták, hogy a növények éreznek.... félnek az embertől, a nem eszek húst, de nem vagyok vega, az azt jelenti, hogy néha egy kevés szalámi stb., de nem esik jól, és nem eszem meg amint eszembe jutnak az állatok, nincsenek elveim, mint a vegáknak, egyszerűen nem esik jól
2011. márc. 25. 19:12
 19/38 anonim ***** válasza:
58%

Ott a pont az utolsónál!!És azt nem sajnáljátok hogy eleszitek a zöldséget az állat elől???

Amúgy jó házi kovi ubi!!!!

2011. márc. 25. 19:13
 20/38 anonim ***** válasza:
86%
Mi jut eszembe?? zsíroskenyér piros porpaprikával megszórva--úttörőtábor,kisztábor,nyár,este zene,ég a gyertya ég, csók,Balaton,16 évesen....
2011. márc. 25. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!