1/10 anonim válasza:
10-15 perc. Tűpróvával könnyen megállapíthatod, ha már kész.
2/10 anonim válasza:
180 fokon kb. 20 percig. De tűpróbával ellenőrizd, ha ragad, süsd még pár percig.
3/10 A kérdező kommentje:
a tészta folyós lett :S így is sikerülhet a sütés? mert a receptben tésztamasszát ír...
2011. márc. 25. 17:35
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy sikerülhet. Nekem egyébként is olyan muffin alapreceptem van, ami kissé folyós. De mennyire lett folyós?
5/10 A kérdező kommentje:
hát azér nem annyira mint a víz :) annyira folyós amilyen általában szokott lenni :)
2011. márc. 25. 17:42
6/10 anonim válasza:
Hát ha olyan folyós, mint amilyen általában szokott lenni, akkor mi a probléma? Biztos sikerülni fog. :) Én is rátaláltam már régebben erre a receptre, de még nem mertem kipróbálni, mert olyan bizarr, hogy kóla kell hozzá. Ha megsült, beszámolnál róla, hogy milyen lett? Ha fincsi, akkor lehet én is kipróbálom a hétvégén. Köszike! :)
7/10 anonim válasza:
Próbáld ki, aztán majd levonod a tanulságot. lehet, hogy jobb hagyományosan kikeverni.
a nekem bevált muffinreceptem mindig nokedlitészta sűrűségű.
a tűpróba valóban megbízható.
Nekem a képen lévő maffin kicsi és lapos.lehet , hogy Neked is pont olyan lesz, de attól még lehet nagyon finom és különleges.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat :) most sülnek a muffinok :) majd leírom az eredményt :)
Köszönöm a segítségeteket :)
18/L
2011. márc. 25. 18:39
9/10 anonim válasza:
5 éve várok már az eredményre...
10/10 anonim válasza:
Ezt már sosem tudjuk meg milyen lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!