Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell a cukrot megolvaszta...

Hogy kell a cukrot megolvasztani? Nem ég oda? (tejkaramellához kéne)

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem ég oda mert felöntöd tejjel és már olvad is ahogy melegszik a tej.
2011. márc. 25. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
abból nem csak cukros tej lesz?
2011. márc. 25. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beteszed egy edénybe a cukrot, kevergeted folyton amíg szép barna nem lesz, de ne legyen túl sötétbarna, mert akkor már éghet, és kis lángon csináld. Aztán amikor jónak tűnik a cukor felöntöd tejjel, aztán mire felforr a tej addigra feloldódik a cukor is (mert ijesztően megszilárdul a hideg tejtől az edény alján). Nem csak cukros tej lesz :)
2011. márc. 25. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 25. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

én arra nem jöttem rá, hogy karamellás tejet szeretnél,vagy tejkaramellát. én tejszínes karamellát ismerek, de azt másfél óráig kell főzni lassan,abból cukorka lesz.

a karamellás tej, úgy, ahogy előttem leírták.ha ráöntöd a tejet, sisteregni fog, de hamar lehűl.aztán addig kell keverni, míg a cukor el nem olvad.

2011. márc. 25. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!