Hogy kell a cukrot megolvasztani? Nem ég oda? (tejkaramellához kéne)
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nem ég oda mert felöntöd tejjel és már olvad is ahogy melegszik a tej.
2/5 A kérdező kommentje:
abból nem csak cukros tej lesz?
2011. márc. 25. 17:11
3/5 anonim válasza:
Beteszed egy edénybe a cukrot, kevergeted folyton amíg szép barna nem lesz, de ne legyen túl sötétbarna, mert akkor már éghet, és kis lángon csináld. Aztán amikor jónak tűnik a cukor felöntöd tejjel, aztán mire felforr a tej addigra feloldódik a cukor is (mert ijesztően megszilárdul a hideg tejtől az edény alján). Nem csak cukros tej lesz :)
5/5 anonim válasza:
én arra nem jöttem rá, hogy karamellás tejet szeretnél,vagy tejkaramellát. én tejszínes karamellát ismerek, de azt másfél óráig kell főzni lassan,abból cukorka lesz.
a karamellás tej, úgy, ahogy előttem leírták.ha ráöntöd a tejet, sisteregni fog, de hamar lehűl.aztán addig kell keverni, míg a cukor el nem olvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!