Hogyan kel megolvasztani a csokiszökőkúthoz a csoki mert mi úgy csináltuk hogy víz fölött de vagy sűrű let vagy túl folyós?! Milyen a jó csoki hozzá?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 19:04
1/4 anonim válasza:
Munkahelyemen is ez volt a gond. Ott tejjel vagy vízzel felhígították, de hogy milyen csokit használtak, passzolok.
2/4 anonim válasza:
mi mikróban melegítjük hozzá,öntünk a csokira egy kis étolajat h ne süljön le és ugy tök jó.
Ti milyen csokit használtatok hozzá??
3/4 anonim válasza:
igen, sztem is tegyél egy kis olajat (vagy margarint) a gőz fölött lévő csokiba, így szép sima és fényes lesz a krém. a legjobb, ha 30-40 %-os étcsokoládéból csinálod.
4/4 anonim válasza:
Én gőz fölött szoktam olvasztani 50-60 dkg csokit és adok hozzá egy kis olajat, attól sima és fényes lesz. Amikor már a szökőkútba teszed, akkor is kell kb. fél órát járatni, esetleg még egy kis olajat hozzáadni, mire tökéletes lesz az állaga. Minél jobb étcsokiból készíted, annál finomabb és szebb a végeredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!