Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon egyszerű desszert,...

Nagyon egyszerű desszert, édesség?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem nagyon egyszerű édesség recepteket írni?

Olyat amit nem kell sütni, és ha lehet akkor puding krémet se főzni.( bár az még belefér)

Azért kéne ilyen egyszerű mert ahol készíteni fogom, nincs rendes konyha, csak egyszerű dolgokra adott.

2011. márc. 24. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát... akkor mondjuk túrókrém gyümölcsökkel... azt könnyen meg tudod csinálni. vagy ha otthonról vinnél inkább magaddal,lehet,hogy egyszerűbb lenne,mert nekem is egyből a puding jutott eszembe némi keksszel... :D
2011. márc. 24. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:
és az amit mondani akartál főzés nélküli pudinggal nem jó ? :)
2011. márc. 24. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

joghurttorta

[link]

ennél egyszerűbb nincs

najó,a mikrós bögrés süti,de az csak 5 percig finom,utána kiszikkad

de ez a joghurtos finomság másnap is ugyanolyan finom

2011. márc. 24. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiramisu

Hozzávalók:

4 nagyon friss tojás,

3 cs.vaníliás cukor,

3 ek.k.cukor,

50 dkg mascarpone (natúr trjszínes krémsajt),

1-2 evőkanál martini vagy konyak,

kb.40 db babapiskóta,

a piskóta áztatásához:3 dl erős feketekávé,

7-8 evőkanál kristálycukor,egy kupica konyak.

a tetejére:2-3 ek.cukrozatlan kakaópor.

Elkészítés:

A tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra kavarjuk.Akkor jó,ha a cukor elolvadt,a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű.A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk,majd a martinival vagy konyakkal ízesítjük.A tojások fehérjét kemény habbá verjük és lazán a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához a hideg kávét a cukorral meg a konyakkal összekeverjük.A piskóta felét egyesével néhány másodpercre beleforgatjuk,majd amikor megszívta magát,kissé lecsöpögtetve,egy rétegben tálcára rakosgatjuk.A fele krémet egyenletesen rárakosgatjuk.A többi krémet a tetejére meg az oldalára kenjük,végül kakaóport szitálunk rá.

Hűtőszekrényben kb.fél órá át állni hagyjuk.

A konyakot nyugodtan kihagyhatod úgy is finom. A kávét készitheted ness kávévól is, semmit nem ront az izén.

2011. márc. 24. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:

rizspuding.viszel egy kis zacsi rizst.vizett forralni csak tudsz majd, ebben megfőzöd.

főzés nélküli pudingot készítesz két csomaggal és összekevered az előírás szerint megfőzött rizzsel.

viszel még konzerv (őszibarack,ananász),vagy némi friss gyümölcsök, amiket apróra vágva a rizspudingba keversz.

pár darabkát a tetejére is tehetsz díszítésnek.viszel egy tejszínhabsprét és fogyasztás előtt nyomsz rá habot.

egy nagy tálba is teheted ,feldíszíted és mindenkinek abból mersz. vagy, ha vannak kistálak stb.-abban ki is adagolhatod.

sőt a rizst otthon is megfőzheted és jól zárodó műa. dobozban viszed magaddal.

2011. márc. 25. 05:49
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pofonegyszerű recept, 14 éves vagyok, és már többször is megcsináltam. :) Nem kell se sütni, se semmi, és nem muszáj rá 1 napig várni, 2-3 órát is elég.

2011. márc. 25. 12:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nagyon jó ötleteket mondtatok, még gondolkodom, hogy melyik legyen. :)

Utolsó: és ez a tejfölös süti finom? Nem érződik ki belőle a tejföl íz ? Jó ezt most hülye kérdés lehet, csak eyrészt még nem csináltam úgy, na meg kező vagyok. :D

2011. márc. 25. 13:33
 8/10 A kérdező kommentje:
eyrészt= egyrészt, kező= kezdő *
2011. márc. 25. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Nagyon finom, azért is csináltam meg többször. :) Egyáltalán nem érződik rajta a tejföl. Először én is paráztam, hogy jajj, milyen lesz, de nagyon fini, én imádom, pedig a legtöbb édességet utálom.:D
2011. márc. 25. 14:32
 10/10 anonim válasza:
van az a babapiskóta ízű kis tallér. fogsz kettőt, és beteszel közé egy banánkarikát, és belkemártod vanília pudingba. és tádá.:DD finom.
2011. márc. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!