Sürgős! Muffinnal kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Ha megcsinálom a muffin tésztát de nincsen muffinformám akkor meg lehet sütni tepsiben? Ugyanolyan lesz? A formáját kivéve.2011. márc. 24. 15:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, de a sütési idő valószínűleg megnő.
2/5 anonim válasza:
A tescoba 800ft ert vettem a muffinformat. sokkal jobb formaba
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jobb formában. Én is úgy szerettem volna csak sajnos nem lehet most kapni. Egy kis faluban lakom :S
Amúgy erről a recepről van szó:
2011. márc. 24. 16:28
4/5 anonim válasza:
nyugodtan megsütheted tepsiben is.ha van sütőpapírod, azzal béleld ki, ha nincs akkor zsírozni, lisztezni.
fél óra múlva tűpróbával ellenőrizd.utána hagyd kihűlni, és tetszés szerinti alakra vághatod.esetleg pogácsaszaggatóval is kiszaggathatod.
5/5 anonim válasza:
bár gondolom már ki is sült a muffinod és tuti finom is!
én rengeteg kevert tésztás sütit készítettem már akár tepsiben, akár muffin formában - csak akkor is figyelni kell a száraz és nedves alapanyagok külön-, majd összekeverésére! szóval szerintem ez csak forma kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!