Hulalával kapcsolatos tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Még nem használtam sosem és kiszeretném próbálni.2011. márc. 24. 11:58
1/11 anonim válasza:
Én sokkal jobban bírom, mint a rendes tejszínt, amitőlis megy a hasam.
Anyu azt mondja, hogy sokkal könnyebb is felverni.
2/11 anonim válasza:
Jajj, először hullát olvastam:DDDDDDDDD
Amúgy nekem bevált.Nem csomósodik, ízre is megfelel.
4/11 anonim válasza:
Én is hullát olvastam. :D
Könnyebben felverődik, tartósabb. Nekem az ízével sincs gondom, bár sokan azt mondják, hogy műízű. Ízlés kérdése, nekem bejön.
5/11 anonim válasza:
én is nagyon szeretem, szép tartós habja van, könnyű felverni, és az íze is oké.
6/11 anonim válasza:
Én nem vagyok annyira oda érte,a hab szép,tartós,és nagyon könnyű felverni,főleg géppel,de az íze,nem is tudom mihez hasonlítsam.Nekem szörnyű,és nagyon 'nehéz'is a gyomornak.Maradok a rendes tejszínnél,egy kis habfixáló bele,és tökéletes,finom.
7/11 anonim válasza:
Nagyon jó. Tartós, könnyű felverni, és szép, amikor "formázod". Biztos beválik neked is.
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött. Mindig van a hűtőmben 1 db. Ha tortát készítek hullala + mascarpone a borítás. Jól kenhető, szépen fed és habzsákkal csodás díszeket lehet elérni. Nem beszélve arról, hogy fehér, így színezhető is.
Üdv!
10/11 anonim válasza:
Nekem nem jött be, túl tömény, nem olyan könnyű mint a hab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!