Milyen lenne, ha vanília pudingot kevernék túróval és kenném piskótára? További ötletek a túróhoz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 14:31
1/4 anonim válasza:
Isteni finom lesz, én már csináltam hasonlót. A vaníliapudingot 3 dl tejben 5 evőkanál cukorral megfőztem, amikor kihűlt, belekevertem egy kis doboz 20 %-os tejfölt és 25 dkg túrót, vaníliás cukrot. Nagyon-nagyon finom!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megcsinálom.
2011. márc. 19. 14:53
3/4 anonim válasza:
Nagyon finom lesz! Hadd említsem példának a Princess-ben kapható túrós-vaníliás falatokat, amiket most már itthon szeretnék elkészíteni, mert annyira finom :)
4/4 anonim válasza:
Nagyon finom lesz! Én hasonló tortát szoktam készíteni, csak annak a krémjét még egy felvert tejszínhabbal (spar budget tejszínhabport használok, az finom és nem esik össze) szoktam lazítani és teledobálom valamilyen kellemes gyümölccsel (pl. málna, eper, ribizli, őszibarack, stb., akár lecsepegtetett befőtt is lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!