Piskótára tévő, tortaformában, és úgy lehűtve jó lesz ez? Mármint szilárd lesz, és tortaként szeletelhető? És a legtetején, még erre ajánlatos vmit tenni?
2011. szept. 3. 23:58
1/5 anonim válasza:
Végül is, miért ne? Kapcsos formába, mielőtt szétnyitod körbe vágod a szélét.Tejszínhabot tehetsz még rá, el nem rontja, mivel túrós is meg pudingos is.
2/5 anonim válasza:
ez csak akkor lesz szilárd, ha zselatint vagy zselatin fixet teszel bele
3/5 anonim válasza:
szilárd lesz anélkül is a pudingtól, mert a recept egy decivel kevesebb tejet ír elő, mint puding készítésekor. Én még csak nem is turmixolnám.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a jövő hétre tervezem úgyh még várom a javaslatokat, véleményeket, tanácsokat!
2011. szept. 4. 10:12
5/5 anonim válasza:
Gyümit vagy zselatint tehetsz rá:) Szerintem eperrel, málnával, banánnal ilyesmi jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!