Vajas krémet, hogy lehet "könnyíteni"?
vagyis, lehet e beletenni, pl tejszínhabot, hogy pl ne legyen az az émelyítő íze....
Viszont erős tartású maradjon, mivel emeletes torta alja lesz.
..csak már elkészítettem egy vajas alapot, és túl nehéz, fojtós a krém.
Ezen kellett volna valahogy könnyítenem..:-)
Főzzél vanilia pudingot (cukor nélkül) 3 dl tejből. Várd meg míg kihül, és keverd jól ki a vajas krémmel.
Lazítani fogja, nem lesz nagyon tömény, de tortakenéshez, díszítéshez tökéletes.
Üdv!
emeletes torta alja = ez lesz az alsó emelet, földszint...:-)))))
Bár lesznek benne tartó elemek, szóval a felső szint nem nehezedik közvetlen az alsó szintre, de azért kell, hogy erős legyen a krém.
Igen, főztem is már egy 3 dl-es pudingot, közben rájöttem..:-)))
Akkora izgalomban vagyok, hogy teljesen összekevertem magam.
majd hozok képet ha elkészült..;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!