Piskótába almapüréböl krémet de hogyan?
Inkább valami linzertésztát vagy egyéb gyúrt tésztát csinálj, az jobban passzol az almához!
Csinálhatod azt is, hogy a piskótatésztába nyersen kis adagokban dobálod bele az almát és úgy sütöd ki együtt. Mint amikor meggyet/cseresznyét dobálnak bele... De nekem ezek nem ízlenek, na... :) Esetleg ha dió/ mandula is megy mellé.
én is sűrű pudingba keverném, akkor lenne valami tartása is a krémnek.
ha pedig piskótatkercset csinálsz, rákened, mint a lekvárt és feltekered.
Gyümölcs tortát sütnék, ha kihült, vékonyan megkenném lekvárral. Aztán zselatint áztatnék, és a püréhez tenném...tulképp. almapüré kocsonyával tölteném meg a torta közepét.
Hogy ne legyen unalmas, tennék bele gyümölcsöt vagy citrus zselét.
Üdv!
Köszönöm a válaszokat-ötleteket!
Gyümölcstorta formába sütöttem lekvár helyett almaszósszal kentem erre jött a fahéjjas vanilia puding amit kakaó porral szórtam be.
Nagyon finomra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!