Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótába csokidarabok?

Piskótába csokidarabok?

Figyelt kérdés

Lehetséges a piskótába meggy helyett csokidarabokat sütni? vgay szétolvad? (a tésztába gondoltam, nem a tetejére)


valahol már ettem ilyen sütit és nagyon finom volt :)


vagy vki vmi ötlet a meggy helyett?


2010. aug. 22. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan tegyél bele, én is majd csak holnap akarom pont így kipróbálni de nem tudom szétolvad-e végülis nekem a muffinba nem szokott de szerintem a piskótában sem fog.
2010. aug. 22. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Legfeljebb addig lesz folyós, amíg forró. Aztán, ahogy kihül, meg is szilárdulnak a csokidarabkák.


Ergo az ötlet jó!

2010. aug. 22. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Apukám tett már bele, és finom volt. Ráadásul nem meggy helyett, hanem mellette. :)
2010. aug. 22. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mi szoktunk is olyan sütit, hogy fehér piskótában csokidarabok (merci bonbon feldarabolva), dió, birsalma sajt, mazsola...nagyon finom!:D különösen a csokikat szeretem belőle
2010. aug. 22. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz bele,de tehetsz mazsolát,vagy kandírozott gyümölcsöt is.
2010. aug. 22. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan!!Én tapasztalatból irom,mert szoktam tenni meggyes lepénybe is csokidarabokat és nem olvad szét a tésztában sütésnél,viszont rendkivül finom,mikor a süti kihül és benne vannak a megsziládult csokidarabkák!!
2010. aug. 23. 00:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha lisztben megforgatod a csokikockákat, nem is fog teljesen a süti aljára süppedni. :)
2010. aug. 23. 01:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

jaj nagyon köszönöm a válaszokat! alig várom már hogy egyem xD


és amúgy ha 6 tojással csinálom akkor mennyi kakaópor és liszt kell hozzá?


mert mi úgy szoktuk, hogy x tojás, x kanál liszt, x-1 kanál cukor :) de így hogy belejön a kakaó.. szerintetek?

2010. aug. 23. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:
mármint hogy nem sima piskótát akarok hanem kakaósat.. és még abba a csokidarabokat xD
2010. aug. 23. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyival kevesebb liszt kell bele, amennyi kakaót teszel hozzá. Jó minőségű (holland) kakaóból egy kanál is elég 6 tojáshoz, tehát: 5 kanál liszt, plusz 1 kanál kakaópor (de választhatod a 2 kanál kakaó, plusz 4 k. liszt variációt is).
2010. aug. 23. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!