Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Virsli valami tésztában...

Virsli valami tésztában sütve. Hogy kell elkészíteni? Mi a neve? Jó vendégváró?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 07:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én a Tescoban, Lidlben vagy a Pennyben szoktam venni a levelestésztát, mindhárom helyen fél kiló 180-190 Ft.
2011. márc. 16. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Levelestésztán kívül én ezt a receptet szoktam csinálni, isteni finom, könnyű elkészíteni. Csak én nem ilyen hatalmas kifliket csinálok, hanem jóval kisebbeket, és általában a kinyújtott tésztát háromszögekre vágom, mindegyiket megkenem mustárral, egy fél virslit teszek rá és feltekerem. Tojással lekenem, reszelt sajttal megszórom, és mehet is a sütőbe. Nagyon-nagyon finom és puha még 2 nap múlva is a benne lévő krumpli miatt.

[link]

2011. márc. 16. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet puha két nap múlva is, de a virsli miatt én már biztos nem enném meg két nap múlva! Brrrrr
2011. márc. 16. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor te ne edd meg, de ha marad (ami ritka, mert még szinte aznap elfogy az összes), akkor mi még egy-két nap múlva is megesszük. Még élünk. Valaki a gombapörköltet sem meri már másnap sem megenni, mi azt is megesszük még 2-3 nap múlva, semmi bajunk tőle. Nem kell mindent túlparázni.

Egyébként nem muszáj virslit tenni a tésztába, ha pizzakrémmel megkenjük, és úgy tekerjük fel, úgy is nagyon finom.

2011. márc. 16. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 3 napos gombapörkölthöz! Egészségetekre!

Biztos már megszokta a gyomrotok a 3 napos kajákat.

2011. márc. 16. 15:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon bunkó a hozzászólásod, nem tudom, mivel sértettelek meg, hogy így reagáltál, de mindegy, nem érdekel, hogy mit gondolsz. Örülök, hogy te minden nap friss ételt teszel az asztalra, de én (és szerintem nem vagyok vele egyedül) 2-3 napra főzök, mert család, munka és tanulás mellett nincs időm minden nap kotyvasztani. Soha semmi bajunk nem volt még egyetlen ételtől sem! Egyébként írd be az oldalon a keresőbe, hogy gombapörkölt, nézz utána a kérdéseknek és a hozzászólásoknak, kiderül, hogy nem csak én vagyok olyan hülye, hogy 2-3 nap múlva is elfogyasztjuk. Egy hetes kaját már mi sem eszünk meg, de hűtőben tárolva egyik ételnek sincs baja 2-3 napig.
2011. márc. 16. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem akartam bunkó lenni, elnézést kérek ha olyan hangnemben írtam!

Viszont ahogy tanácsoltad elolvastam a gombapörkölt cikket. Bemásolom!

"Eláll az sokáig, viszont az idő teltével a gombából káros anyagok szabadulnak fel, illetve bizonyos gombafajtáknál újramelegítésnél is ez van. Ez egézségre nem veszélyes egy-két adagnál, csak ha hetekig többnapos gombán akarsz élni..."

Még egyszer elnézést, nem kötekedni akartam!!!!!!

2011. márc. 16. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Oké, semmi baj, csak eléggé felbosszantott az a hozzászólásod, hogy a mi gyomrunk már biztos hozzászokott a 3 napos kajákhoz. De a gombapörkölthöz visszatérve, az alábbi kérdésben is többen írják, hogy napokig fogyasztják a gombás ételeket, és semmi bajuk nincs tőle. Nem meggyőzni akarlak, nem baj, ha te nem értesz ezzel egyet, de attól még nem kell a másikat leszólni. A virslis kifli pedig hűtőben simán eláll 2-3 napig.

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

2011. márc. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!