Virsli valami tésztában sütve. Hogy kell elkészíteni? Mi a neve? Jó vendégváró?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 07:01
1/18 anonim válasza:
Többféle recept van. A neten is találhatsz ilyeneket.
Sütheted kelt tésztába,leveles tésztába,de találtam már olyan receptet is,hogy krumplistésztában sütötték.
Jó vendégváró egyébként.
2/18 anonim válasza:
veszel fagyasztott leveles tésztát, lehet mindenhol kapni (Tesco, Lidl...)megvárod, amíg szobahőmérsékleten kiolvad, kinyújtod, felcsíkozod, a virslit bekened mustárral(elhagyható), és ferdén rácsavarod a tésztát (a tészta fedje egymást),megkened egy kis tojással berakod sülni a sütőbe.
3/18 anonim válasza:
Vagy lángostésztába csavarod, és úgy sütöd ki frissen, olajban, vagy előhűtött hájas tésztába is tekerheted, és tepsiben kisütheted.
4/18 anonim válasza:
Avagy nem muszáj úgy, ahogy az előbb leírtam, felcsíkozni, téglalapokat is vághatsz ki, közé teszel egy karika virslit, kolbászt, jamet, túrót, sajtot vagy amit akarsz, összenyomkodod a széleit,megkened tojással, raksz rá esetleg sajtot, szezámmagot és úgy kisütöd kis batyunak, az is jó, én így szoktam!
5/18 anonim válasza:
persze nem kell te is pont ilyen formában csináljad, simán kinyújtod a tésztát bele teszed, és úgy tekered vagy formázod ahogy akarod.
6/18 A kérdező kommentje:
De jó!Köszönöm!Azt hiszem,elsőre bolti leveles tésztával fogok próbálkozni.
2011. márc. 16. 07:27
7/18 anonim válasza:
Én leveles tésztában szoktam sütni.A tetejére reszelt sejtot szoktam tenni.
Finom, nagyon.
8/18 A kérdező kommentje:
A leveles tészta kb.mennyibe kerüÍ?Hány percet kell sütni?Előre is köszönöm a segítséget!
2011. márc. 16. 09:22
9/18 anonim válasza:
Én már nagyon régen csináltam, azóta nem nagyon vettem leveles tésztát, de pár száz forint.(150-300 körül)
15-20 perc alatt megsül.De ha látod, hogy már kezd szépen pirosodni a teteje elzárhatod, és míg kihül a sütő, szép lesz a teteje.
10/18 anonim válasza:
Tescoban szoktam venni, ott olyan 180-190 ft-körül van.
Falun nálunk 250 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!