Mivel dobhatnám fel a rizseshúst?
Mi a menzán a rizses hús mellé mindig tojáslevest kaptunk. Mivel a rizseshús ehetetlen volt, elkevertünk benne "annyi tojáslevest amennyit felvesz", meg raktunk bele erős pistát is. Néha egy kevés ecet is ment bele, ha a levest is elszúrták a konyhások. Így elég bizarrul nézett ki, de legalább jó volt az íze. A végén már a tanári karnak is kellett ilyet kikevernünk :)
De nem sértődök meg, ha te, vagy a kommentelők azt mondják erre, hogy fúj meg undorító, és próbálják mielőtt elfelejteni a fentieket :D Valahogy meg tudom érteni, bár szerintem tényleg finom lett ez a keverék.
Nem tartalak undorítónak, mindenkinek más az ízlése :D
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még ötletek!
Jó sok párolt zöldborsóval!
Nyamm, a kedvencem! Tegnapelőtt ez volt az ebéd!
Köszi mindenkinek, kukoricával dobtam fel végül :)
Nem tudom hogy visszanézi-e az a válaszoló, aki a sajtot ajánlotta, de ha igen, akkor megkérdezném hogy milyen reszelt sajttal a rizseshús? A családnak nem mertem ráreszelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!