Annyira egysíkú kezd lenni a főztöm, hogy dobhatnám fel, mivel bővíthetném?
magamtól tanultam meg főzni, a gyerek miatt leginkább. Nagyon meg is szerettem. Alap dolgokat levesek, egyszerűbb húsokat, köreteket, főzelékeket meg tudok csinálni, de ezek már elég unalmasak. mit tehetnék?
olyan , hogy ragu, meg tárkonyos igazából azt se tudom hogysmint van az. meg ilyen csőbensült , és rakott dolgok is érdekelnének, ami egy kisebb gyereknek is jó, azt eszi amit mi.
köszönöm
Horváth Ilona-féle szakácskönyv
Pelle Józsefné-féle szakácskönyv
Akármelyiket tudod megvenni, mindkettő kifejezetten hazai ízeket tartalmazó, viszonylag egyszerűen elkészíthető ételek receptjeit tartalmazza. (Apró kis trükkökkel, magyarázatokkal)
Az én korosztályom ezekből tanult főzni, az otthonról hozott ismeretek mellé. Még mindíg kapható, valamelyik nap láttam egy üzletben őket.
A Horváth Ilona féle szakács könyv tuti találat.
A rakott kelkáposzta és karfiol nyugodtan adható egy éves elmúlt kisgyereknek.A rakott krumpli is ,ha nem füstölt kolbásszal ,hanem fűszeres darált hússal készíted.
A neten is keresgélhetsz a főzős oldalakon.Kajákra is és fűszerekre is.Sok sikert.
Én is Horvát Ilona, a legjobb, ez a bibliám.
Tárkonyos kajákat én ezeket csináltam már, ezek egyszerűek és isteniek, a mindmegette.hu oldalon találod.
Tárkonyos csirkemellleves-raguleves
Póréhagymás-csirkés gnocchi
Tárkonyos-tejszínes csirkemell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!