Mivel dobhatnám fel a rántottát hogy ne legyen unalmas?
Figyelt kérdés
mit tehetnék bele,hozzá hogy finomabb legyen tippeket várok?2008. szept. 23. 18:57
1/12 anonim válasza:
Én nem konkrétan rántottát szoktam csinálni, hanem tojáslepényt. Felverek két tojást, rakok bele petrezselymet, sót, majd beleöntöm egy teflonos serpenyőbe. Lapáttal megfordítom, és ekkor rárakok néhány paradicsomkarikát, meg reszelt sajtot, de akár hagymát, vagy uborkát is rakhatsz rá.
2/12 anonim válasza:
Hagymát, szalonnát, gombát, fevágottat. Én ezeket szoktam beletenni.
3/12 anonim válasza:
Rántottába mindent tehetsz amit szeretsz! Gombát ,kolbászt, sonkát ,hagymát , szalonnát,paprikát , paradicsomot,kukoricát....sőt párolt kelbimbót,brokkolit,spárgát,olajbogyót . Abban a variációban amiben csak jólesik!Ha a tetejét megszórod reszelt sajtal akkor még különlegesebb.
4/12 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy piritok hagymát, esetleg bacon szalonnát vagy sonkát és utána öntöm rá a tojást. Vagy lehet hogy megsütöd a krumplit a serpenyőben és ha már kész akkor mehet rá a tojás. De jó paprika, paradicsom is hozzá.
5/12 anonim válasza:
Virslit is tehetsz közzé!! Nagyon finom :) meg szalámit, meg akármit amit szeretsz :)
6/12 anonim válasza:
Tejfölt is lehet bele keverni (tejet is szoktak, de úgy undorító íze lesz).
7/12 anonim válasza:
Szakács barátom mondása: ami pizzára jó, rántottába is jó:)
Én a maradék felvágottakat mindíg belevágom, de most megyek, mert éhes lettem:))
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy tojásrántottát különleges füszerekkel,alapanyagokkal fel lehet dobni!Én pl.szoktam grillfüszert beletenni amitől nagyon finom.Hagymával is nagyon finom!Ha netán sót teszel bele használj inkább vegetát!Remélem tudtam segíteni!
9/12 anonim válasza:
Én mindig teszek bele bacont, reszelt sajtot, tejfölt és olivabogyót, na meg lilahagymát. Nagyon finom igy.
10/12 anonim válasza:
Az itt felsoroltakon tul mi meg szoktunk cukkinit is ala piritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!