Töltött káposzta meddig áll el? Ugye nem lesz bajom tőle?
Figyelt kérdés
Nagyim múlt hét szerdán csinálta,de sokat,igy maradt még mára is kettő.Nem éreztem rajta semmit,megettem,finom volt.
Mondom anyámnak telefonba hogy azt ettem,erre ő hogy hülye vagyok,szalmonella,meg gyomorrontás,egyebek...
De csak éreztem volna rajta ha baja van,finnyás vagyok eléggé az ilyenre...
műanyag ételesben hűtő normál részén állt
2011. márc. 14. 21:01
1/10 anonim válasza:
Ne félj a töltött káposzta 1 hétig is eláll. Az egyik legkevésbé romlandó étel a savanyú káposzta miatt.Nyugi.
2/10 A kérdező kommentje:
és milyen illata/ize lehet romlottan?
mert ugye ha megsavanyodik,azt nem érezni:D
főleg hogy ebben rengeteg a savanyú káposzta,mert én ugy szeretem ha fele káposzta fele húsos rész...
2011. márc. 14. 21:17
3/10 anonim válasza:
1 hétig is eláll,semmi bajunk nem lesz tőle
4/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lesz semmi bajond, ne aggódj! ( de legközelebb tedd be a fagyasztóba, kiadagolva, ha sokat kapsz, és akkor az anyukád sem fog letolni.) De mi is megesszük 5 nap mulva simán! :)
5/10 A kérdező kommentje:
dugig van a fagyasztóm,időnként rájön nagyimra a gondoskodhatnák,és annyi kaját csinál,hogy képtelenség megenni,hiába mondom hogy inkább csináljon minden 2.héten valamit,de nem...ő 3 havonta csinál 1 havi kaját,ami 2 ekkora hűtőbe se férne el..:D
2011. márc. 14. 21:21
6/10 anonim válasza:
Nyugi,nem volt annak semmi baja.Én például akkor szeretem igazán amikor több napos.Még ha szerdától nézzük akkor is jó lehetett.
7/10 anonim válasza:
A húsnak biztosan lett volna szaga, illetve egy kis mellékíze, vagy a színe lett volna olyan, amire azt mondod, hogy nem tetszik. Ha semmi ilyesmit nem találtál, ne aggódj. Váljék egészségedre!
8/10 Tom Benko válasza:
Egy hetes töltött káposztát nyugodtan meg lehet enni. Sőt, ha mélyhűtőbe rakod, akkor egy fél évig is eláll.
9/10 anonim válasza:
13 napos káposzta most fogyott el ráadásul 3 napig hűtve se volt és még nem volt romlott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!