Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak hogy ne legyen...

Mit csináljak hogy ne legyen kemény a töltött káposzta gombóca?

Figyelt kérdés
Van valamilyen trükk? Most fogok először csinálni töltött káposztát!!! :/
2011. júl. 6. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mert mi pont úgy szeretjük,hogy kemény,nem azt ami szétmegy.
2011. júl. 6. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy idő után amikor főződ kóstolj meg egy gombócot, akkor tudni fogod, hogy kell-e még tovább főznöd. A rizst előre is megfőzheted, és úgy is megcsinálhatod vele a tölteléket, ezzel a kis trükkel le tudod csökkenteni a főzési időt!
2011. júl. 6. 01:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Használj elegendő zsírtartalmú húst.(60-40%)

Max 10-15 deke rizs kiló húsonként.

Ha belekeversz a töltelékbe néhány evőkanál disznózsírt csodás, omlós anyagod lesz megfőve.

2011. júl. 6. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne sovány húst használj - vagy tegyél bene kevés összeapritott szalonnát is, ne tegyél bele sok rizst (és azt is jobb elöre félpuhára fözni), a töltelékbe nem kell tojás, és ne túl szorosra tekerd.
2011. júl. 6. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!