Hogyan kell húst kirántani?
ez komoly? :D
liszt, tojás, prézli, majd forró olajban kisütöd...
Kiklopfolod,lisztbe,felvert tojásba,majd zsemlemorzsába forgatod. Olajat forrósítasz,ha már elég forr,akkor kissé lejjebb veszed a hőfokot,beleteszed a húst.ha az egyik oldala már elég piros,a megfordítod és a másik oldalát is megsütöd. Ez a "bécsi szelet" (bár az eredeti borjúhúsból készül)
Ha párizsiasan akarod,akkor liszt-tojás-liszt a panír.
XD... Attol függ, kirantani gyorsan az ablakon, a szomszed tanyerjabol...stb?
A hust sozni, egyes receptek szerint borsozni is, majd lisztbe forgatni. Ezutan az elöre felvert tojasba, amibe lehet kis tejet is belekeverni. Majd zsemlemorzsaba. Forro olajban kisütni. Serpenyöben takarek langon, fritözre ra van irva. Ez a hagyomanyos modszer.
Perizsi szelet: ugyanez csaka vegen morzsa helyett is lisztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!