Rizskók, el lehet készíteni diétásan, hogy ne legyen annyira kalóriadús?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 07:44
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen hanyagolni kell a cukrot, egyéb cukorpótlót használj, akár folyékonyat, akár szemeset összetörve.
A krémes töltelék helyett kavarj bele sütés előtt: egy üveg meggyet lecsorgatsz a levétől, beforgatod egy kis lisztbe, belekavarod a rizskoch-ba, és úgy sütöd meg. De lehet ez helyett egy citrom héjával, levével is ízesíteni. Ezt is sütés előtt kavarod bele.
2/5 anonim válasza:
De ha pl rizskók evés előtt vagy után egy órácskát futsz ,akkor meg tök mindegy ,hogy milyen kalóriabombára csináltad meg,mert úgyis lemozgod azt a kis cukrot,ezt az, ami belekerült.
3/5 anonim válasza:
Milyen krémes töltelékről beszélsz? A rizskochot tálaláskor eszik lekvárral vagy málnaszörppel!Ha mindent kihagysz belőle akkor az mi a szart ér?
4/5 anonim válasza:
A rizskók színtiszta szénhidrát cukor nélkül is. Keverj inkább egy gyümölcsös túrókrémet, vagy csinálj egy gyümölcsturmixot sovány tejből, bogyós gyümiből, édesítővel. Vagy ha rizskókot szeretnél enni, akkor csak keveset egyél és nem lesz baj. (édesíts édesítővel és diétás lekvárral edd.)
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Van olyan ismerősöm, aki viszonylag vékony, lapos rizskoch-ot süt és amikor kihűlt, az egyik felét megkente valami előre kikavart krémmel, a másik pedig ráborította, mint a tortát készítette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!