Milyen étellel jó kezdeni, ha még nem nagyon tudok
főzni?
Figyelt kérdés
Olyan ételeket mondjatok amit könnyü megcsinálni és nem kell hozzá túl sok minden. Palacsintát, tejbegrízt/tejberízst meg tudom csinálni :
2011. márc. 12. 15:00
1/10 anonim válasza:
Zsíros kenyér
2011. márc. 12. 15:15
2/10 anonim válasza:
Na, nekem a palacsinta ment először nehezen. :)
Én egyébként házias ételekkel kezdtem, amit gyakran készít az ember: húsleves, pörkölt, gulyás, csirkepaprikás, cigánypecsenye, rántott dolgok... Nem nehéz, csak ki kell tapasztalni, mit, mennyire, hogyan... Aztán egyikből jön majd a másik. :)
2011. márc. 12. 15:18
3/10 anonim válasza:
Rakott krumpli, az elég egyszerű és finom laktató.
2011. márc. 12. 15:18
4/10 anonim válasza:
Én a krumlipürével kezdtem ,vettem a boltban krumpli püre port és ezt csak langyos vízbe kell önteni és egyszerűen összekeverni. Gyors, egyszerű ,finom . De lehet ízesíteni pl tejjel is.
2011. márc. 12. 15:20
5/10 anonim válasza:
Nekem az első étel amit csináltam, rakott krumpli volt. Jól sikerült! :)
Szerintem ha megtanulsz egy jó pörköltet főzni, már nyert ügyed van, mert az sok kaja alapja.
12 éves koromban paprikáskrumpli, krumplis tarhonya, zöldséges tésztaleves volt, amivel kezdtem. Ha a paprikáskrumpli megy, akkor már minden pörkölt megy, mert attól kezdve a hagymára nem a krumplit, hanem a húst teszed.
2011. márc. 12. 17:50
10/10 doboszoli válasza:
A pörkölt valóban hálás dolog. Aránylag egyszerű elkészíteni, ám soha nem szabad "letegezni".(mint ahogy egyetlen ételt sem, légyen az a legegyszerűbb akár)
A pörköltfőzés tudásának birtokában 15-20 féle étel is készíthető, innen már csak egy ugrás a párolt sült húsok, tokányok, raguk szintje.
A palacsintára legyél büszke, nagyon sok gyakorló háziasszonyon kifog.
Kívánom Neked, hogy a főzést ne nyűgnek, hanem élménynek, alkotásnak tudd megélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!