Mit készítsek 2db padlizsánból, ami egyszerű és finom?
Amit a neten találtam nem tetszenek,annyi minden kell hozzá,és olyan fűszerek,amik azt sem tudom micsodák!(kezdő vagyok)
Mit ajánlanátok? Valami rakottas dologra gondoltam,de hogyan? Meg kell előtte sütni vagy,nem? Egyátalán milyen íze van?
Nem is tudom minek vettem meg...:(
Köszi mindenkinek!
Úgy döntöttem mivel úgyis 2 elég nagy db van,az egyiket kirántom,a mádikat pedig megtöltöm,így mind a kettőt kipróbáljuk. A harmadik pedig egyszer a muszaka (vagy mi) lesz,amit a nosalty oldalról lestem,nagyon tetszett!
Padlizsánkrémet.
Süsd meg a sütőben félbevágva, majd kapard ki fakanállal (fémtől megbarnul). Egy kis étolaj és majonéz bele, jól kikeverni, és ehető.
Üdv!
ui.: izlés szerint fűszerezheted amivel szeretnéd pl.: bors, majoranna, bazsalikom stb...
Tejszines padlizsán
1 hagymát piritasz, rá a kockázott padlizsán,
addig pirisd míg elfövi a levét,
1 mk bors, ételizesitő, tárkony, csípős piros paprika,
2 pohár víz, 1 leves kocka,
mikor már rotyog 1 pohár vörösbor még 1 perc fözés, rizsel tálald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!