Nem tudom leforditani, hogy készitsem el?
kel hozzá:csirkemell,tészta,tejszin,sajt és egy maggi szosz,amit elkel keverni vizzel.
csak hogy kezdjem el?ez ilyen rakott féleség?légyszi segitsetek...kezdöháziasszony
Első vagyok. Akkor én a hozzávalók alapján a következőképpen csinálnám:
Csirkemellet csíkokra vágnám, pici olajon megpirítanám. A maggi szószt elkeverném annyi vízzel, amennyi a tasakon fel van tüntetve (ezt kis rajzocskával is szokták ábrázolni az ilyen szószokon), és hozzáadnék 2 dl főzőtejszínt is. A tésztát félig megfőzném, egy kivajazott jénaiba vagy tepsibe az csirkemellel szósszal rétegezném (tetejére is kerüljön a szószból), bőven megszórnám reszelt sajttal, és bedugnám a sütőbe mondjuk 180-200 fokra félóra-40 percre, míg a félig nyers tészta szépen megpuhul, magába szívja a szószt, és a sajt is ráolvad. A tésztát azért főzném meg félig, mert akkor nem szívja be az összes szószt, hanem kicsit szaftosabb marad. Én is szoktam ilyesmit készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!