Tojásleves receptet szeretnék kérni?
Figyelt kérdés
Utoljára általános suliban ettem,családban senki nem csinált soha,de megkivántam.
Olyat szeretnék amiben nem csak egész tojás van,hanem azok a cafatok is
köszi annak aki ir
2011. márc. 1. 21:28
11/13 A kérdező kommentje:
akkor 1 vagy 2-3 vagy 5 vagy 10 perc ?:D
neten is kb hasonlóak vannak
nah nembaj,majd szurkálom közben
2011. márc. 1. 21:53
12/13 anonim válasza:
5 perc, és nem kell szúrkálnod.
-vendéglős-
13/13 anonim válasza:
Az én verzióm: rántást készítek pirospaprikával, felöntöm vízzel, sóval, kevés őrölt köményt, babérlevelet és egy girizd fokhagymát nyomok bele. Egy-két krumplit és karikára szelt sárgarépát-gyökeret főzök bele. Amikor megfőtt, egy felvert tojást vékonyan belecsurgatok (közben a fakanállal kavarom a levest), majd ezek után ahány tányér leves, annyi nyers tojást ütök bele, szigorúan arra a helyre, ahol látod, hogy forr a leves. Amikor beleütötted mindet, akkor óvatosan a fakanállal lenyúlsz a fazék aljára, és a beleütött egész tojásokat egy kicsit megmozgatod, csak annyira, hogy ne menjen szét, csak menjen arréb, különben odaragad a fazék aljára. Öt-hat percig főzöm, közben már azért bele is kavarok rendesen, de ekkor már az egész tojás nem megy szét. A tányérban aki akarja, ecettel savanyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!