Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darátlthúsból mit szoktatok...

Darátlthúsból mit szoktatok készíteni? Valami olyat ami nem minden napi étel,?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
LAZANNYÁT!!
2011. febr. 25. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Tölött cukkini és padlizsán:

húst hagymán megsütöd (só, bors, vegeta), végén szórsz rá egy csokor kaprot és ráöntesz egy pohár tejfölt (30 dkg hús, 1 tejföl), összekevered főtt rizzsel vagy bulgurral, megtöltöd vele a félbevágott, kikapart cukkinit/padlizsánt, reszelt sajt a tetejére, összesütöd (míg a zöldség megpuhul, én kb. 40 percet fólia alatt szoktam sütin, utána rápirítom a sajtot).

Hagymán megpárolsz 60-70 dkg darált húst (vegeta, só, bors), el kell főnie a levének.

Hagymán megpárolsz legalább 1 kg, de inkább másfél szeletelt gombát (kevés sóval), el kell főzni a levét.

1 csomag spagettit megfőzöl.

Ezeket mind összekevered és hozzákeversz még egy 450 g-os tejfölt. Tepsibe teszed, megszórod 30 dkg reszelt sajttal, rápirítod a sajtot.

Nagyon finom rakott tészta lesz.

2011. febr. 25. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm szokott olyat készíteni, hogy küllemében egy rántott szeletre hasonlít:

fűszerezett nyers darálthús(vegeta, őrölt majoranna, őrölt kömény, bors), sült hagyma, fokhagyma adalékkal és reszelt sajttal kicsit kifagyasztod őzgerinc formában, de csak addig, hogy szeletelni tudd! Nem kell teljesen megfagyasztani! Ezután panír, és sütés!

2011. febr. 25. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Gombás húspogácsa. Rakottasok, bármilyen zöld összetevővel.
2011. febr. 25. 10:09
 5/6 anonim válasza:
100%
Rakott bolonyai.Pofon egyszerű,olcsó és kiadós.
2011. febr. 25. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én inkább linkelem, hogy a látvány is varázsoljon. Vagyis nekem nagyon bejön az íze is és olyan mutatós, ünnepies.

[link]

2011. febr. 28. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!