Hogyan tudnék csinálni házilag Mexicornt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy pirított kukorica, ízesített sóban megforgatva, de milyen kukoricát használjak hozzá? Csak frissből lehet vagy a tartósított (konzerv, fagyasztott) is alkalmas (szerintem nem)? A frisset nyersen le kell morzsolni, és már piríthatom is? Köszönöm a válaszokat!2011. febr. 24. 15:32
1/1 anonim válasza:
én is gondolkodtam ezen de nekem megéri az a 80ft lehet ha elkezdenék csinálni odaégne, büdöslenne a lakás, meg stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!