Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül ez a három étel?...

DannyZuko kérdése:

Hogy készül ez a három étel? (LENT)

Figyelt kérdés
Csúsztatott palacsinta, csülök pékné módra, velővel töltött hús... Az érdekelne ti hogy csináljátok. recept + leírás kéne... Csülöknél, hogy első avgy hűtsó. Velőnél, hogy milyen velő. Receptek és leírások kellenének.
2011. febr. 24. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Hát most ha komolyan érdekelnek ezek az ételek akkor miért itt kuncsorogsz,hisz a neten minden le van róluk már írva . Csak a keresőbe kéne az étel nevét beírnod és kész ,máris előtted van róla minden.
2011. febr. 24. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

leírom Neked, hogyan csinálom a csülköt. én egy jókora vagy két kisebb hátsócsülköt veszek., nem füstöltet.jo sok fokhagymával egy-két babérlevéllel, szemesborssal és persze sóval puhára főzöm. ha megpuhult /2,5-3 óra/ kiveszem a csontját és formára igazítva egy nagy zsírozott tepsi közepére helyezem.krumplit vágok kisebb kockákra és összekeverem gyöngyhagymával, vagy kisebb negyedekbe vágott hagymával. kicsit besózom. kétoldalt a hús mellé teszem és forró sütőben pirulásig sütöm. közben a csülköt füstölszalonna bőrével kenegetem, akrumplit átforgatom.

tepsiben tálalom, és az asztalnál frissen préselt fokhagymát is teszek rá.

2011. febr. 24. 12:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Ki gondolta volna, hogy a neten ilyenek is fent vannak... hol tart már a technika... ember a holdon. még ilyet! Az nem jut eszedbe, hogy az érdekel, hogy a "hétköznapi" emberek hogy csinálják? Tanits meg internetezni mester! szánalmas...

Másodiknak: Köszönöm szépen a választ. Ki fogom próbálni :)

Várom a törpiektől is a többi ételre a hozzászólást.

2011. febr. 24. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A csúsztatott palacsintát igy készitem (nem gépelem be külön, mert innen másoltam ki magamnak is:

[link]

A velövel töltött húst ez alapján készitem (ezt sem irom le külön):

[link]

A receptekben ilyenkor az agyvelöröl van szó.

2011. febr. 24. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én se írom le, belinkelem ,ha érdekel olvasgassál:

[link]

2011. febr. 24. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 25. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!