Hogy készül ez a három étel? (LENT)
leírom Neked, hogyan csinálom a csülköt. én egy jókora vagy két kisebb hátsócsülköt veszek., nem füstöltet.jo sok fokhagymával egy-két babérlevéllel, szemesborssal és persze sóval puhára főzöm. ha megpuhult /2,5-3 óra/ kiveszem a csontját és formára igazítva egy nagy zsírozott tepsi közepére helyezem.krumplit vágok kisebb kockákra és összekeverem gyöngyhagymával, vagy kisebb negyedekbe vágott hagymával. kicsit besózom. kétoldalt a hús mellé teszem és forró sütőben pirulásig sütöm. közben a csülköt füstölszalonna bőrével kenegetem, akrumplit átforgatom.
tepsiben tálalom, és az asztalnál frissen préselt fokhagymát is teszek rá.
Elsőnek: Ki gondolta volna, hogy a neten ilyenek is fent vannak... hol tart már a technika... ember a holdon. még ilyet! Az nem jut eszedbe, hogy az érdekel, hogy a "hétköznapi" emberek hogy csinálják? Tanits meg internetezni mester! szánalmas...
Másodiknak: Köszönöm szépen a választ. Ki fogom próbálni :)
Várom a törpiektől is a többi ételre a hozzászólást.
Én se írom le, belinkelem ,ha érdekel olvasgassál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!