Van olyan étel/ital, amit azért nem fogyasztasz, mert láttad, hogyan, miként készül? És, ha igen mi az, és mi miatt mondtál le róla?
hurka
1x voltam disznóvágáson,soha többet
mekiskaja...dolgoztam ott...inkább éhen halok
teszkós frissáru...gusztustalan dolgok vannak ott (nem 1 kajára vonatkozik,de ide illik)
anyám spagettije (utálom a gombát,erre ő beledarálta hogy ne tűnjön fel)
lett volna lehetőségem a túrórudi gyárba gyárlátogatni,nem mertem elmenni,ez az egyetlen amiből nem szeretnék kiábrándulni
Szilvás gombóc. Kiskoromban megláttam, hogy főtt krumpli van a tésztában. Annyira megundorodtam tőle, hogy a mai napig nem bírom megenni. Pedig nincs benne semmi undorító, tehát az okot igazából nem tudom.
27/N
Májkrém.Anyukám eredetileg konzervipari szakmunkás, évtizedekig nem evett májkrémet. Én sose. Ő tejet se ivott sokáig, de én imádom, úgyhogy inkább becsukom a szemem! :-)
Virslit sem szívesen eszem, és úgy általában a felvágottakat. Egyébként sem nagyon szeretem, de egy Pick-nél dolgozó nő mondta anyunak, hogy a 15 hónaposomnak semmilyen virslit ne adjak, de jobb, ha nem tudom, mi van benne.
Szia!
Gyanusan olcsó vörösárú (pl.: virsli, szafaládé), és a félkész vagy kész fagyasztott húskészítmények (pl.: pipi-fasírt, dínós pulykafalat, halrudacskák).
Üdv!
Minden olyan, nem a szemem előtt gyártott húskészítmény, amiben az alkatrészek nem ismerhetők fel.
Nem egy húsüzemet láttam, meg meséltek is róla...
Én inkább becsukom a szemem és megeszek mindent.
Egyébként minden helyen vannak durva dolgok.
Állítom, hogy ha el mennél nagyon sok élelmiszergyárba, utána semmit nem akarnál megenni.
Szerintem a legjobb venni mondjuk egész húst, abban nem igazán van szemét, nem úgy mint mondjuk a virsliben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!