Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokipudingból tortakrém?...

Csokipudingból tortakrém? Bevált tortakrém receptet szeretnék.

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Krém: 4 kanál liszt, 4 kanál csokis vagy vaníliás pudingpor, 4 kanál kakaópor (nem cukrozott!) , 6 dl tej, ezeket összefőzni és ha kész, lehet bele tenni pár csepp rumaromát is.
2011. febr. 24. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
20 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 3 tábla olvasztott, de nem forró főzőcsoki.
2011. febr. 24. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

1 zacsi csokipudingot megfőzöl ízlés szerinti cukorból 4 dl tejjel (nem 5, mint a zacsin), ha kihült, beleturmixolsz 10 dkg vajat. Én nem szeretem a túl vajas krémeket. Még finombb, ha melegen belekeversz egy tábla étcsokit is. Ebben az esetben nővelheted a tej mennyiségét 5 dl-re.

Én 1 nagy torta töltéséra ennek az adagnak a másfélszeresét-dupláját főzöm, de ez változó, ki milyen sok töltelékkel szereti.

Mostanában csokipuding helyett keményítőt és kakaóport használok, végülis ugyanaz, csak ebben nincs felesleges adalék.

2011. febr. 24. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig főzött csokikrémet csinálok tortába,nincs annál finomabb.Sajna nem otthon vagyok,fejből nem tudom,de google-ben tuti megvan...
2011. febr. 24. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!