Finom ha összekeverem a kész pudingot a felvert tejszínhabbal? Tortakrém lesz belőle.
Ebből így klasszikus tortát nem tudsz készíteni!
Csak piskóta tészta lekenésére alkalmas,persze a torta kategóriánál maradva!Vagy zsaletin hozzáadásával lehet fixálni!
Biztos nagyon finom, de én a következő képpen szoktam csinálni:
gyorspudingot (amit hidegen kell kikeverni) fele tej fele habtejszinnel szoktam kikeverni.
Isteni finom, és mivel együtt verem fel a tartása is nagyon jó.3 felé szoktam vágni a piskotát és a krémet kb. 1-1,5 cm vastagon kenem, és másnapra sem esik össze.
Elképzelhetőnek tartom hogy ha a fözött pudingba külön kevered a kész habot, akkor össze esik.
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!! szóval megcsináltam. ízre nagyon fincsi lett de tényleg összeesett. rohanásba is voltunk és a puding se hűlt ki rendesen:-((de azért persze elfogyott a süti. majd még kísérletezek.
még egyszer köszönöm nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!