Hogyan lehet csokipudingból finom krémet készíteni tortába?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 11:11
1/3 anonim válasza:
Vajat keversz a kifőzött csokipudinghoz, tegnap csináltam pont egy csokis krémet
# 1 cs csokis pudingpor (főzős)
# 2 ek cukrozatlan kakaópor
# 15 dkg cukor
# 3 ek liszt
# 1/2 l tej
# 20 dkg sütőmargarin
ezt csináltam meg,nagyon finom lett,próbáld ki ha gondolod
2/3 anonim válasza:
Egy pudinghoz tegyél 1 evőkanál kakaót, 4 evőkanál cukrot, és 3 dl tejet, a végén 125 gramm vajjal kavard ki. Nekem ez bevált.
3/3 anonim válasza:
Nagyon finom csokikrémet találtam az egyik lúdláb torta recept mellett, nagyon ízlett a családnak. Csokipuding az alapja, amit 3 deci tejjel és 4 evőkanál cukorral felfőzöl jó sűrűre, majd időnként megkeverve kihűtsz, hogy ne bőrösödjön meg. 20 deka margarint kikeversz habosra. Hozzákevered a pudinghoz. 10 deka csokit vízgőz felett felolvasztasz, majd hozzákevered a margarinos pudinghoz. Az eredeti receptben étcsoki szerepel, én anno felesben tettem a tejcsokival, mert a pudingba egy kicsit kevés cukrot raktam és féltem, hogy simán étcsokival nem lesz elég édes a krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!