Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kezdjek a karamellával?

Mit kezdjek a karamellával?

Figyelt kérdés
tejszínes karamellát akartam csinálni(tejszín,cukor,tej,vaníliáscukor)de valamit elronthattam és nem szilárdult meg. olyan nyúlós mint a toffifee-ban. gondoltam csinálok kosárkát,a karamellát újra melegítem és beleöntöm,viszont sok tésztát tettem egy kosrákába és feljött a közepe is.. tudnátok tanácsolni valamit,hogy mit csináljak vele?
2011. febr. 20. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Hát nincs mese, meg kell enni kanállal :_)
2011. febr. 20. 16:03
 2/14 A kérdező kommentje:
anyukám is ezt mondja,viszont nagyon nagyon édes,és ezért is gondoltam,hogy beletöltöm valamibe,amitől nem lesz ennyire gely valakinek még valami ötlet? azért köszi:)
2011. febr. 20. 16:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
csak tipp! csinálj egy pudingot cukor nélkül, és melegen keverd össze a feloldott karamellel.hátha bejön:)
2011. febr. 20. 16:39
 4/14 anonim válasza:
100%
Jót adott az előző, nagyon fínoma karamella, edd meg esetleg másvalamivel, vagy habkrémmel.
2011. febr. 20. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
vagy tegyél őzgerincformába zselatinos túrókrémet, és abba öntsd.. majd rá még egy rész túrókrém.. olyasmi lesz mint a maxi kint ha még csokival is bevonod szilárdulás után :)
2011. febr. 20. 18:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi,még átgondolom,mert kicsit félek több mindent csinálni hozzá,nem akarok annyi mindent pazarolni,és elég kezdő+makacs is vok,nem nagyon szeretem hagyni ha segítenek,mindent magamtól akarnék..:/
2011. febr. 20. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Keverd bele vaniliafagyiba! :)

Isteni finom lesz!

2011. febr. 21. 09:36
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

nem makacs, hanem kicsit ellentmondásos vagy:) nem szereted, ha beleszólnak, mégis itt kérdezel.de semmi baj,itt ismeretlenektől kapsz tanácsot, amit, lehet, hogy jobban elfogadsz, mint pl családtagtól.

remélem előbb-utóbb rátalálsz sajátmagadra:))

2011. febr. 21. 10:03
 9/14 A kérdező kommentje:
azért kérdezek itt,mert minden áron azt szeretném,ha minél büszkébbek lennének,és nekem kicsit ciki anyuéktól kérdezni,rossz,hogy sok mindent nem tudok. amúgy köszi a vanília fagyi tippet,tegnap kevertem egy kicsit joghurtba,majd ezt is kipróbálom:D 14/L
2011. febr. 21. 15:00
 10/14 A kérdező kommentje:
ja,bocsi még egy kérdés. szerintetek hűtőben meddig áll el?
2011. febr. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!