Hogyan készítitek a becsinált levest és milyen husiból? És mitől lesz "becsinált"?
a tejtől esetleg tejszíntől lesz becsinált
lehet sertésből, csirkéből is
Úgy látom jobb ha az egészet újra írom:
Én kevés olajon üvegesre pirítok egy kis fej apróra vágott hagymát, beleteszem az apróra vágott leveszödséget (répa, petrezselyem, zeller), és néhány percig párolom. Ráteszek egy evőkanál lisztet, majd beleteszem a csirkeaprólékot, felengedem vízzel, fűszerezem (só, bors, ételízesítő), és készre főzöm. Tálaláskor szoktunk bele tenni zsemlekockát is.
22:56
az finom lehet, csak az nem becsinált leves
Fácán (pulyka) becsinált leves
Hozzávalók:
2 fácán összedarabolva vagy pulykamell kockára vágva
olaj
1 kanál liszt
1-2 dl főzőtejszín
sárgarépa ízlés szerint (20 dkg)
petrezselyemgyökér (10 dkg)
1 kisebb fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma ...
Savanyú becsinált leves
Hozzávalók: 4 személyre, 400 g sertéshús, 1-1 db sárga- és fehérrépa, 50 g zeller, 50 g karalábé, egy csokor petrezselyemzöld, 2 tojássárgája, 1 pohár tejföl, 2 ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!