Hogy készül az igazán szaftos és finom pörkölt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 14:09
11/14 anonim válasza:
A szaftosságnak tényleg a sok hagyma a titka.
12/14 anonim válasza:
Én a már a zsíron megdinsztelt hagymát pici vízzel felöntöm,
kétszer,a már elpárolgott vizet pótolva.Így a hagyma megpuhul és emészthetőbb lesz.Ez után a tűzröl levéve teszem bele a paprikát,krémeket.Pici vízzel krémesre keverem.A tűzre vissza téve apránként higitom a vízzel,hogy mindíg krémes állagú maradjon.Ebbe teszem a húst.Ja és ha van időm
előtte pirítom meg a húst,hogy fehér kérge legyen.
13/14 anonim válasza:
Hámozott almát szoktam belevagdosni,finom pikáns és sűrű lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!