Gyors és finom sütirecept? (lent)
google-n is keresek, de hátha ti is tudtok valami bevált receptet:).... Nagyon egyszerű és finom süti kéne, mert alig lesz 20 percem elkészíteni :S van egyáltalán ilyen?
a kinézet mindegy, csak gyors és finom legyen :)
kókuszgolyó..xD
nha szóval témához vissza sütsz vagy veszel piskótát
és főzöl bele krémet..:D
vaaagy.. van ilyen bögrés süti...
most így fejből receptet nem tudok de a neten találsz..:)
van ilyen mikróba elkészíthető is,bár nekem azok nem igazán jönnek be.Én nagyon szeretem a reszelt sütit is..:)
nagymamám receptje alapján..:D
tésztalekvár túró tészta..:Dááájh de imááádom
15/L
Kókuszgolyó? De csak ha van otthon darált kekszed akkor jön ki 20 percből :)
* 50 dkg háztartási keksz
* 10 dkg vaj
* 2 evõ
* kanál kakaó
* 20 dkg porcukor
* 1 mokkáskanálnyi rumaroma
* 1 csomag kókuszreszelék
* meggybefõtt leve
Kekszet elkeverjük a cukorral, a kakaóval és a szobahõmérsékletű vajjal. A meggybefõtt rumaromával ízesített levébõl annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készitünk belõle és egyenként megforgatjuk õket a kókuszreszelékben.
Túrógolyó
-50 dkg túró
-30 dkg porcukor
-ízlés szerint vaníliás cukor
-30 dkg kókuszreszelék
-mogyoró,mandula vagy mazsola
A túrót a porcukorral és a van. cukorral összekeverjük,majd 10 percig állni hagyjuk!
Ezután hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük.
A masszából kis golyókat formázunk,megforgatjuk kókuszreszelékben.
A golyók közepébe lehet tenni mogyorót,mandulát,vagy az egészbe mazsolát.
Könnyű,nyári édesség,hűtve fogyasztjuk!
Megjegyzés : nem tettem bele a 30 dkg porcukrot mert sokalltam. A kókuszreszelékből is egy kicsivel kevesebbet tettem bele, helyette kevés darált háztartási keksszel készítettem formázhatóvá.
Sport szelet
Hozzávalók : 50 dkg darált keksz, 4 evőkanál kakaópor, 25 dkg margarin, 20 dkg kristálycukor, 2 dl tej, rum vagy rumaroma
A darál kekszet a kakaóporral összekeverjük.
Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon.
Ezt ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre és hozzáadjuk a rumot vagy a rumaromát. Jól összekeverjük a masszát és egy tepsibe vagy jénaiba nyomkodjuk. Én egy 23*24 cm-es formát alakítottam ki belőle.
A formába tegyél folpack-ot utána betenni a hűtőbe, míg a csokimáz elkészül. Gőz felett 2 tábla tortabevonót 2 ek. étolajjal felolvasztani, rákenni, hűtőbe rakni és forró vízbe mártott késsel szeletelni.
köszi szépen :D mindegyik nagy jó
várom a további recepteket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!