Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fehércsokis csigán a csoki...

Fehércsokis csigán a csoki miből készül?

Figyelt kérdés
két éves kisfiam megtalálta a tesó táskájában a pénteki fehércsokis csigát, és leette a tetejéről a csokit. Tudja valaki közületek miből készül a fehércsokis csigán a fehér csoki? lehet hogy romlott volt? nem tudom...
2011. febr. 13. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Már miért lenne romlott?És mégis mi baja lehet tőle?

Nem kell ezt így túldramatizálni.

2011. febr. 13. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénteken vetted frissen, biztos, hogy nem romlott meg. Különben általában csokoládémassza (fehér csoki) vagy cukormáz van rajta. Ha bármi hibája lett volna, a gyerek biztosan nemeszi meg, hisz akkor az íze is rossz.
2011. febr. 13. 21:30
 3/14 A kérdező kommentje:
igen, hajlamos vagyok túldramatizálni, mert most vagyunk túl egy fosás hányásos víruson. Nem szeretném ha ebből megint baj lenne. Egyébként képes voltam felhívni a pékséget, és megkérdezni, hogy miből készül. Tejporból. Szerintetek így sem lesz gond?
2011. febr. 13. 21:35
 4/14 anonim válasza:
100%
Ha pénteki volt, akkor annak még semmi baja sem volt,ilyen hamar azért nem romlik meg.
2011. febr. 13. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem lesz tőle semmi baja.Kis zugevő.
2011. febr. 13. 21:38
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtató sorokat. Mostanában elég aggódós vagyok. Nem is gondoltam rá, hogy lehet gond, csak a férjem benyögte hogy ezt nem csokiból csinálják hanem valami másból. nem akarom hogy alig jött rendbe a kis poca, már megint baj legyen. Igen, hála égnek szereti a gyomrát:)
2011. febr. 13. 21:41
 7/14 anonim válasza:
100%

Mivel tejporos (ahogy írtad), így nem romlik meg olyan könnyen. Amúgy mivel falun nőttem fel, talán még földigilisztát is ettem kiskoromban, még sincs semmi egészségügyi bajom eltekintve attól, hogy dohányzom.

Sőt, emlékszem, hogy megittam két üveg locsoló kölnit is:D.

2011. febr. 14. 00:20
 8/14 anonim válasza:

Kis javítás és kiegészítés:

nem locsoló kölnit, hanem locsolkodó kölnit :)

Szóval a gyermeknek kell egy kiló kosz évente, hogy megfelelően működjön az immunrendszere :P. Tény, vírus után gyengül, de majd a kosz felerősíti meg persze a gyümölcs, a zöldség no és a mozgás(nem pedig a drága vitamin tabletta, meg a "remek" homeopátiás 99%-ban vizet meg egy kis glükózt tartalmazó cuccok! hú ezért mit kapok?!)

2011. febr. 14. 00:24
 9/14 anonim válasza:
Én meg krumplibogarakat ettem,meg akácvirágot tonnaszámra.
2011. febr. 14. 00:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Én a tengerimalacok elől lopkodtam el a száraz kenyeret meg a füvet az udvaron. Most már a 17 hónapos fiam gyakorolja ugyanezt.:)
2011. febr. 14. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!