Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítenél? ) kérdésed túl...

Segítenél? ) kérdésed túl rövid? )

Figyelt kérdés

Fogyókúrázok. a spenótot hogy tudom úgy elkészíteni hogy egészséges legyen, mármint hogy nem habaraom (nincs turmixgép, meg semmi ilyen robotgépünk)

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a tofut hogy tudom enni Üresen is lehet pl kenyérre, vagy csak rántani lehet -mert akkor már alapból nem tudnám enni, mivel sok olajat szívna fel

túró: milen főételt tudok belőle csinálni (ebédre) hogy ne kelljen sütni lehetőleg(koli) és egészséges is legyen, és olyan ebdének is megfeleljen

nagyon szépen köszönöm

2011. febr. 13. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

szia

én eleve nem szoktam a spenótot habarni, hanem inkább párolom és így nem lesz híg. fokhagymázom, sózom és kész. a tofuról annyit, hogy az azt az ízt veszi fel, amibe rakod szóval saliba is tökéletes.

túróból a zsírszegényet vedd és pl kőrözöttet szoktam belőle csinálni meg néha kis joghurttal citrommal édesítővel édesség gyanánt eszem. de megtöltheted a paprikát is vele

2011. febr. 13. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ

ez jó ötlet:)

2011. febr. 13. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

én a fagyos dobozos spenótot félbevágtam, és a felét eltettem egy másik étkezésre.kislábasban sóval, fokhagymapéppel borssal fölolvasztottam, hagytam egy kicsit főni. utána ráütöttem egy-vagy két tojást és azzal habartam el.

de volt úgy is, hogy keménytojást törtem össze villával és azt kevertem a spenótba.

2011. febr. 15. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:

a tofut úgy is fogyaszthatod, hogy nyers saláta keverékre rákockázod, mint mondjuk a feta sajtot.

a túrót is próbálgasd külömböző fűszerekkel, hogy ne legyen egyhangú, és hamletre, vagy hasonlóra kenve nagyon finom.

2011. febr. 15. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

nem pont a kérdésedre válasz, de, ha nem ódzkodsz az instant levesektől, nagyon finom laktató ebédet szoktam

fogyókúrám idején készíteni. egy pohár natór joghurtba kevertem egy, egyadagos instant brokkoli, gomba stb. levesporokat.jó nagy adag lett belőle és estig nem is voltam éhes.

próbáld ki egyszer, ezeket bárhol össze tudod kutyulni.

üdv.

2011. febr. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!