Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pörkölt jóízű hagyma nélkül?

A pörkölt jóízű hagyma nélkül?

Figyelt kérdés

Holnap megyek fogorvoshoz, és nem szeretném, ha hagymaszagú lenne a szám, de úgy ennék egy kis husit.

Mit csináljak? Ha veszek hagymakrémet, az is érződik?

Amúgy milyen húsból a legjobb a pörkölt?

2011. febr. 8. 17:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek! Bár mifelénk inkább egy "jó pofa sör" az öblítő.

Jót nevettem: késsel-villával a körömpörkölt? Kb. így nevettem akkor is, amikor nálunk egy vendég a pacalt akarta késsel a villáján marasztalni, miközben mi "telepofával" kanalaztuk. Hát neki sem jött össze.

2011. febr. 9. 08:15
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

DZ!Te mindig ilyen " Luciferi" vagy??XDDD.nem mondták még, hogy rossssz fiú?XDD

üdv-e-

2011. febr. 9. 12:31
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Ibolyka!Te is a kedvencem vagy XDDD!Örölök, ha hasonló gondoldolkodású illetve ízlésű emberek találkoznak :))

üdv-e-

2011. febr. 9. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedve e! Én is örülök neked. Azt szoktam mondani, hogy Dél-alföldi paraszt-gyomrom van. Csak minden tavasszal eszembe jut, hogy fogyózni kellene.
2011. febr. 9. 14:21
 25/28 anonim ***** válasza:

Ibolya drágám, nekem minden nap eszembe jut a fogyókúra,de más sok nagy elhatározásom volt,ami mindig plusz kilókkal végződött:(((

üdv-e-

2011. febr. 9. 16:16
 26/28 doboszoli ***** válasza:

Luciferi, luciferi... Igen. Mint ahogy írtam, egy jó poénért a lelkem eladnám. Van akik ezért szeretnek, van akik ezért nem.

Annyira örülök, hogy nem kell magyarázni M. Imre Bácsi Luciferijét. Még jobban szeretlek, így látatlanban is.

Elvileg lehettünk volna kollégák, csak más oldalon.

Mindig ment a pengeváltás a Tsz-ben a tejellenőr és a főállattenyésztő között. Haverok voltunk, de mégis....

Egyszer megszívattam az ellenőrt, tejzsírral. (tudod, bizalmi átvétel volt).

Karácsony napján, számítva, hogy úgysem jön az ellenőr, két papírt írattam. Egyiken a valós, 3,4-es, másikon a "szívatós" 3,9-es( hungarofríznél!!) szerepelt.

Ünnep lévén, részeges Jóska bácsi volt a telepőr. Kitanítottam, hogy ha a tejes egyedül jön, akkor a bal fiókból, ha ketten, akkor a jobb fiókból adja oda a kísérőt.

Bocis jött, Jóska bácsi iszogatott. Ellenőr kérdésére,(persze, hogy volt)azt mondta: Főnök mondta, hogy ha egy ember, akkor bal, jobb.... mittudomén.

Ellenőr mondta: majd én kiválasztom, adja mindkettőt.

Ragozzam még? 10 nap bünti. Imádtam csinálni.

Bocs aki nem értette miről van szó!

2011. febr. 9. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:

jaj, ez tök jó Zoli! A tejzsírral a mai napig manipulálnak, nem is kicsiben:)) a termelő és a feldolgozó között megy a harc, hogy hol tűnik el a zsír.

ráadásul mi /ha még írjhatom a volt cégemről/speciális helyzetben voltunk, mert a tejtermelői csoport és a tejfeldolgozó ugyanannak a tulajdonosi csoportnak a "kezében" van. meglehetősen érdekes helyzet....

mikor kifizetem a zsírt, x % -ék, mikor az üzemben átveszik, már Y %...hova tűnt útközben???

no, de belemegyek, megint nem publikálható dolgokba.

maradjunk a fakanálnál, abba nem köthetnek bele:)))

üdv-e-

2011. febr. 9. 19:06
 28/28 doboszoli ***** válasza:

Emlékszem még régi tejes kifejezésekre.

Butirométer, titrálás, 1023gr, össz csíraszám, savfok,stb.

Jó emlékezni, imádtam csinálni.

2011. febr. 9. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!