A pörkölt jóízű hagyma nélkül?
Holnap megyek fogorvoshoz, és nem szeretném, ha hagymaszagú lenne a szám, de úgy ennék egy kis husit.
Mit csináljak? Ha veszek hagymakrémet, az is érződik?
Amúgy milyen húsból a legjobb a pörkölt?
hagyma nélkül nem is pörkölt,csak főtt fűszerezett hús:)
moss alaposan este és reggel is fogat és semmi nem érződik
és disznócombból csinálom mindig a pörköltet...jó sok hagymával
mindjárt indulok a Tescoba. :/
nem tudom, mi legyen...
lehet, csak a kínaiban veszek valami csirkehúst.
hagyma nélkül nincs pörkölt! A dinsztelt hagymának iszont semmilyen szaga nincs a fokhagymával ellentétben.
legjobb marhalábszárból, de tulajdonképpen bármilyen húsból készülhet.
sertés, birka, csirke, pulyka és a harcsapaprikás sem kutya:))
fogorvos előtt, ha fogat mosol alaposan, nem érzi rajtad a pörköltszagot:)
hát jó, akkor mégiscsak veszek vagy marhahúst, vagy sertést. :)
és a hagymakrém? annak csak nincs szaga.
annak sincs, ha megfőzöd, de a dinsztelt hagymának sincs:)))
ne parázz már, és főleg el ne csesszed a husit.
ha, marhát veszel, legalább 2 és fél óra. a sertéslapocka,másfél, de csirkecombfiléből szűk egy óra alatt is kész.
így kalkulálj.
én úgy hallottam, hogy a nyers hagyma másnap kevésbé érződik, mint a dinsztelt.
de nem nyersen enném, ez igaz.
atyaúristen!
nem vagyok gyakorlott a konyhában, de ha apró kockákra vágom a húst, nem hiszem, hogy 1 óra kell, hogy megfőjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!