Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért kell az asszonyoknak főzni?

Mért kell az asszonyoknak főzni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Valószínű azért, hogy a család tudjon enni...-.-
2011. febr. 7. 18:19
 2/17 Tinker Bell ***** válasza:
78%
Mert ha az asszonyok nem főznének, akkor most nem tennél fel ilyen hülye kérdést, ugyanis valószínűleg éhen haltál volna gyerekkorodban...
2011. febr. 7. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

A férfiaknak is szabad főzni,nemcsak az asszonyoknak.

Általában azért főznek,hogy a család tudjon enni főtt ételt.

Kevesen engedhetik meg maguknak,hogy étteremben egyenek,és ez soha nem olyan jó,mint az otthoni. Ez igaz a hozatott ételre is.

2011. febr. 7. 18:32
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

nem kell

Mi együtt főzünk a legtöbb esetben,kivéve ha nem egyidőben érünk haza,akkor aki hamarabb hazaér,az főz...

jól kell szokatni a férfit,és akkor nincs cselédsors...

nem tűrném el,hogy ne csináljon ugyanugy mindent

(najó,fürdő tisztitás csak az enyém,cserébe a háziállatokat csak ő takaritja,vagy ahogy a száradt ruhát én hajtogatom,a porszivó cserébe sose volt a kezembe)

2011. febr. 7. 18:36
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

miért kellene?? nem kell, hanem azért főz az ember lánya,mert egyrészt enni jó, másrészt egy finomra sikerült étel "műalkotás".

nem KELL főzni, hanem szeretni kell főzni.ha örömmel csinálunk valamit ,nem teher.

a családtagok elismerése pedig egy színpadi sikerrel felér...

2011. febr. 7. 18:38
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem sok jobb dolog van annál, mint amikor azt mondják a családtagok, hogy én még ilyen finomat nem ettem!
2011. febr. 7. 18:44
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
Nálunk nem kell főzni senkinek, sokkal egyszerűbb étteremben enni, szinte minden nap odajárunk. Vannak remek éttermek, ahol jobban főznek mint bárki otthon. Mi is vagyunk négyen a két gyerekkel, így még mosogatni sem kell, ha mégis otthon főzés van, akkor ott a mosogatógép. Abban igazat adok az egyik válaszolónak, hogy ez sokkal költségesebb, de aki megteheti szerintem kényelmesebb. Amúgy a legjobb szakács az mindig férfi.
2011. febr. 7. 18:55
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
NEKEM nem kell fözni, ennek ellenére már 43 éve naponta fözök (van, hogy egy nap többször is), mert örülök, amikor a családom meg az ismerösök jóizüen megeszik, és dicsérik a föztemet. (És az NEM igaz, hogy a férfiak a legjobb szakácsak, csak a legtöbb esetben ök föznek akkor, amikor nem kell kijönni a konyhapénzböl, meg van elég idö rá, és utána nem nekik kell mosogatni - igy hobbyként csinálják.)
2011. febr. 8. 13:28
 9/17 anonim ***** válasza:
42%

kedves utolsó, teljesen igazad van. tisztelet a kivételnek, de a pasik egy bogrács vagy egy tárcsa mellett nagylegények, de a otthon a konyhából seggel mennek kifelé./az én uram is :))/

a férfi sztárszakácsok pedig látványorientált "művészek"

akik órákat foglaltoskodnak azzal, hogy egy hatalmas tányér közepére halmozott kis kupacon egyenesen, vagy ferdén álljon-e egy szál snidling....

2011. febr. 8. 15:01
 10/17 nylonx ***** válasza:

Mindegy hogy férfi vagy nő valaki a főzés az olyan hogy vagy szeret valaki vagy nem.Nemtől független.Én férfi vagyok és szeretek főzni mert ez is megnyugtat és alkotási vágyamat kielégíti,szeretem az ízeket és kiváncsi vagyok.A mesterszakácsok leginkább férfiak mert általában a művészetekben genetikai adottságok miatt magasabbra tudnak emelkedni.

Az hogy a nőknek miért jutott a főzési szerep az onnan ered hogy könnyebb munka mint vadászni menni,és a gyerekekkel úgy is otthon van,amíg a férfi egész nap távol van a többi férfiaval és keményen dolgozik és általában későn ér haza.

Manapság mindenki dolgozik egész nap és mindketten fáradtan jönnek haza agyformán. Egy férfi hasznosabb és jobban is ért ahoz hogy munka után intézzen pluszjövedelmet, más közeli férfiismerőssel télre betermeljen ezt azt.

Valamikor mindenki tudta a kötelességét és nem is kérdeztek ilyeneket. Egy nőnek a legnagyobb karrier szerintem ha szeretik a főztjét és összetartja a családot sazeretetével, a gyerekekből meg értékes embereket nevel.

Szerintem egy igazi nő ösztönböl van olyan gondoskodó hogy főz mert szereti a szerepét gyakorolni.

2011. febr. 9. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!