Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell diókrémet főzni?

Hogy kell diókrémet főzni?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromba ettem ostya tortalapot diókrémmel töltve.

Tejjel,cukorral volt összefőzve a darált dió és margarint kellett beletenni.

Szeretnék csinálni,de az arányokat nem tudom.

Segítenétek?


2011. febr. 4. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
Nézd meg valamelyik főzős oldalon.
2011. febr. 4. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Diókrém ostyalapba/Cimpulusz


20 dkg cukor

20 dkg dió

20 dkg margarin

4 tojás sárgája


A tojásokat és a margarint összemelegítjük óvatosan nehogy megsüljön!,állandóan kavargatni kell!A cukrot külön megpirítjuk,breletesszük a durvára vágott diót,majd az egész masszát a margarinos tojással összekeverjük.Melegen kell az ostyalapok közé betölteni.Sose lesz kemény,nagyon finom!


thanks, google ;)

2011. febr. 4. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Felfőzöl fél liter tejet 4 evőkanál liszttel (mikróban is lehet, fontos, hogy csomómentes legyen). Összekeversz 20 deka margarint 20 deka cukorral, belecsorgatod és elkevered a lisztes-tejes masszát, aztán belekeversz fél vagy egy rumaromát és 15 deka darált diót, illetve 2-3 evőkanál kakaóport. Isteni finom lesz.
2011. febr. 7. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!