Hogyan készíthetek kaukázusi csirkecombot?
én a csirkemellet szoktam így csinálni, leírom a receptjét :
A csirkemellet négy vastagabb szeletre vágom fel. Ezeket beleteszem a kefirbe, és hűtőben 4-5 órát állni hagyom.
Közben a burgonyát körömkefével jó alaposan megtisztítom. Héjában megfőzöm háromnegyedig. Majd cikkekre vágom, kicsit meglisztezem, és bő zsíradékban szép vörösre sütöm.
A cukkiniből és a répából zöldségtisztítóval vékony szeleteket vágok. Forró serpenyőben kevés olajon meggrillezem, és megszórom provence-ival.
Egy másik serpenyőben is olajat hevítek, és a pácolt csirkét is megsütöm. Ráöntöm a kefirt, beforralom, majd a tejszínt is hozzáadom, hogy szép krémes legyen. A végén hozzáadom a friss bazsalikomot, majd tálalom a burgonyával és a sült zöldséggel.
Jó étvágyat kívánunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!