Liszt ízű lett a besamel mártásom. Hogyan lehetne javítani rajta? Egyáltalán milyen ízének kéne lennie?
Hát a besamel-mártás ugye egy alapmártás. Ebből még sok minden más mártás készíthető (sajtmártás stb.)
Nem baj, ha lisztízű jelenlegi állapotában, mert a szerepe az, hogy kiemelje a főétel ízvilágát, önmagában senki nem eszik besamel-mártást.
Egyébként lehet ízesíteni -az alapételtől függően- bazsalikommal, tárkonnyal, metélőhagymával.
-vendéglős-
Kedves utolsó válaszoló!ne hidd, hogy bárkit is zavarsz a kérdésekkel, senki sem tapasztalatokkal együtt jön a világra.:))
én mindenkinek szívből adom a tanácsaimat, annak ellenére, hogy van aki lepontoz érte.
arra biztatlak, hogy próbálj ki többféle ajánlatot, és meg fogod érezni, amikor a saját ízlésedre találsz.
a konyha, egy alkotóműhely,ahol a művek hol sikerülnek, hol nem....minden alkotás tapasztalat és tanulság.
nem szabad letenni a fakanalat egy kudarc után.
másodjára, harmadjára....valahányadjára megszületik a remekmű.
kérdezz bátran, sok kedves és tapasztalt háziasszony/férfi
van itt, akik szívesen válaszolnak Neked.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!