Túl savanyú lett a párolt káposztám. Hogyan tudnék javítani rajta?
Figyelt kérdés
pedig recept szerint csináltam :(2009. dec. 23. 15:28
2/4 anonim válasza:
Ilyen már velem is volt, párold még tovább és akkor az ecet jobban elillan, ne cukrozd még, mert azon már nem tudsz változtatni.
3/4 anonim válasza:
Tegyél még bele cukrot, én is úgy szoktam.
4/4 anonim válasza:
Szia, én mostanában nyersen eszem a savanyúkápsztát összekeverve egy kis almával és tökmagolajjal. A tökmagolajtól egyáltalán nem érzem savanyúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!