Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl savanyú lett a párolt...

Túl savanyú lett a párolt káposztám. Hogyan tudnék javítani rajta?

Figyelt kérdés
pedig recept szerint csináltam :(
2009. dec. 23. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Még rakj bele egy kis cukrot.
2009. dec. 23. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen már velem is volt, párold még tovább és akkor az ecet jobban elillan, ne cukrozd még, mert azon már nem tudsz változtatni.
2009. dec. 23. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél még bele cukrot, én is úgy szoktam.
2009. dec. 23. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Szia, én mostanában nyersen eszem a savanyúkápsztát összekeverve egy kis almával és tökmagolajjal. A tökmagolajtól egyáltalán nem érzem savanyúnak.
2010. jan. 9. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!