Liszt ízű lett a besamel mártásom. Hogyan lehetne javítani rajta? Egyáltalán milyen ízének kéne lennie?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 21:30
2/19 anonim válasza:
Annak is kell lennie,mert a zsiradékban csak liszt van. Keverj bele tojássárgáját,vagy tejfölt,és fűszerezd . De sajtot is keverhestz bele.
3/19 anonim válasza:
Ha pl. a sóskamártás sóska ízű, akkor a besamel mártásnak besamel ízűnek kell lennie. :-D
4/19 anonim válasza:
Szerintem is fűszerezd, én sajtot is szoktam bele tenni (lehet, pirítanék szalonnát és a zsiradékot hozzáadnám, így finom füstös ízt kapna, most, hogy ez eszembe jutott, legközelebb ki is próbálom)
5/19 anonim válasza:
Forralni kell tovább egy-két perccel és kifő belőle a liszt íz.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :$
2011. jan. 29. 21:42
9/19 anonim válasza:
Bizony, a forralás segít. Amúgy olyan semmilyen íze van, nem tudom sok mindenhez hasonlítani.
10/19 anonim válasza:
Zseniális! A liszttel készült besamelnek liszt íze van? Mi a fenének kellene lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!