Sóskát főztem, és olyan keserű utóíze van. Mit rontottam el? Lehet rajta javítani?
Figyelt kérdés
megpároltam kis hagymán, sóztam, cukroztam, besűrítettem.
Kihagytam valamit?
2010. ápr. 28. 20:56
1/7 A kérdező kommentje:
mirelitből csináltam
2010. ápr. 28. 20:56
2/7 anonim válasza:
Tegyél még bele cukrot.Én mást nem is szoktam rántás, és cukor.Sok, mert édesen szeretjük.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, én is cukorra gondoltam, csak féltem, hogy még jobban elrontom.
2010. ápr. 28. 21:14
4/7 anonim válasza:
Szia! gondolom, már megettétek, de azért leírom, hogy a sóska elég sok cukrot felvesz, bátran adhatsz hozzá ízlés szerint.
Amúgy én a mirelitet felolvasztom, olajon lisztet pirítok, amikor habosodik, rádobom az olvadt sóskát és tejjel felöntöm, pár percig forralom, sok cukorral és kevés sóval ízesítem és kész.
5/7 anonim válasza:
Az a baj, a mirelitet már eleve ízesítik.
6/7 anonim válasza:
És az, hogy a fagyasztott, illetve üvegbe eltett sóska megkeseredik kissé. Érzékeny vagyok szagokra, ízekre, és még semmivel nem tudtam elnyomni. Pedig az én fagyómban vadsóska van :)
7/7 anonim válasza:
A dinsztelt hagyma es a liszt (ha azzal surited) keseru izt adhat a levesnek. Leginkabb a hagymara gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!