Hogyan készül az igazi puding (csokis \ vaniliás)?
Figyelt kérdés
Nemtalálom a nagymamám receptjét. A porból készült pudingot meg nem szeretem.2011. jan. 27. 16:03
1/2 anonim válasza:
Amit mi házilag készítünk, nem pudingnak hívjuk, de olyan állagú, az így készül:
Bögrében csomómentesre keverünk néhány kanál lisztet tejjel és 2 tojássárgájával. Tejet felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a bögre tartalmát. (Gyorsan kell keverni, nehogy odaégjen vagy összecsomósodjon.) Ízlés szerint cukrot és vaníliacukrot szórunk bele, elkeverjük, és ha bugyog és elérte a kívánt állagot, akkor kész.
Ha a tojássárga helyett kakaót teszünk bele, akkor barna lesz...
Gyakorlatilag ez krémalap, de édességnek magában is szoktuk enni...
Hogy te ilyesmire gondoltál, vagy valami másra, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!